Kiekvienais metais Erasmus+ projektai plečiasi apimtimi ir veiklomis. Mokyklos bendruomenei sudaromos puikios sąlygos tobulėti, susipažinti, pakeliauti, patirti. Erasmus+ projektų dėka – skatinamos  mokinių ir mokytojų profesinės veiklos iniciatyvos, sietinos su  verslumu, kūrybiškumu, pilietiškumu, socialine atsakomybe, tvarumu, įtraukimu.

Netradicinė diena „Grill banko“   virtuvėje. Rokiškio PMC virėjo specialybės mokiniai, kartu su virėjų profesijos mokytoja Žydra Lomako tobulino maisto gamybos technologijas bei itališkų patiekalų gaminimo įgūdžius kartu su virtuvės šefais iš Italijos: Nicola Fiscarelli ir Mindaugu Lučka ir  surengė itališkos virtuvės patiekalų prezentaciją mokyklos socialiniams partneriams.

Šventiniams pietums paruošė penkis patiekalus: Avinžirnių kremą su krevetėmis; Risotto su jūros gėrybėmis ir smidrais; Pastą su krevetėmis ir pistacijų pesto; Užkeptą doradą su sūrio plutele; Itališką desertą Tiramisų.

Renginio pradžioje svečiams pristatyti Erasmus + projektai: „Praktika, įgūdžiai, tobulėjimas su Erasmus+“  Nr. 2019-1-LT01-KA102-060180 ir „Patirtis ir įtrauktis per Erasmus+ praktiką“ Nr. 2020-1-LT01-KA116-077606.

Nuoširdžiai dėkojame restorano  „Grill bankas“ savininkui Žygimantui Katinui ir jo darbuotojų komandai už suteiktą paramą organizuojant renginį. Ir nuolatiniam mokyklos rėmėjui –  AB Rokiškio sūris .

O mūsų dar laukia naujos kelionės, nauji iššūkiai, naujos patirtys