
,,Kelias į profesijos pažinimą, naujų skonių, spalvų atradimą“ – taip galime pavadinti patirtį, kurią įgijome dalyvaudami projekte „ Praktika su Erasmus+ Kelias į profesinį tobulėjimą Nr. 2018-1-LT01-KA102-046785. Šis projektas mums suteikė galimybę apsilankyti ir padirbėti Italijoje, Apulijos regione esančiuose restoranuose. Gausybę jūros gėrybių: midijų, kalmarų, aštuonkojų, krevečių, įvairių žuvų ir žuvelių, itališkos „pastos“ patiekalų teko ragauti , žinoma, ir išmokti juos pagaminti. O kraštovaizdžio grožis: Adrijos jūra, įspūdinga pakrantė, kalnai ir ant kalnų įsikūręs Rodi Garganico miestelis! Dar dabar gyvename šiais įspūdžiais. Laukiame ir tikimės, kad kelias į kulinarinį pasaulį naujo projekto Erasmus+ dėka dar mus nuves ir į kitas šalis, sudarys galimybę įgyti naujų patirčių.
Virėjų grupės mokytoja Žydra
Projektą finansuoja ES Programa “Erasmus+”